Idag har vi lunchat med sonen hemma i stan och efter det åkte vi tillbaka till sommarstugan. Till middag gjorde jag sotare av strömmingen som vi pilkade nyligen. Så gott med kokt potatis, gräddfil, gräslök och sallad. Jag fick en fin bukett från jo...
Ikväll har vi ätit pyttipanna. Till maken och sonen gjorde jag en pytt med potatis, entrecote, kryddkorv, haloumi och lök. Till mig själv en pytt med lite färre potatisar, gröna linser, haloumi, bladspenat och lök. Stekt ägg, en sallad och lingonsylt...
Här kommer lite bilder jag tagit från några promenader. Ovan ett riktigt stenansikte, så läckert dom fixat med stenen, med lite blommor omkring så blir det så fint. Det såg ut som dom satt ett lock från nån burk som hals och man blir glad oc...
Idag åt vi sotare till middag. Saltade, hårt stekta strömmingar med kokt potatis, gräddfil och gräslök.
Det är otroligt gott!!! #hilla #hillasmatprat #sotare #fisk ...
Idag har vi pilkat strömming och innan kvällens grillning gjorde jag sotare - bara som en liten aptitretare. Resten av fisken hamnade i frysen till ett senare tillfälle. Rensade, saltade och hårt stekta. Mums!
#hilla #hillasmatprat #strömming #...
Nu har jag fått en jobbig bloggtorka igen så jag sätter in lite blandade bilder från några av mina promenader. Jag är lite dålig på att ta ledigt från bloggen men snart måste jag nog det för jag har mer att göra nu i och med promenader oc...
Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming.
Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god.
...
Här passar min egen design "Nurse Betty" in. Klickbilder
I går var jag kallad på cellprov på Vårdcentralen och det görs hos Barnmoskemottagningen. Det var några år sen sist så jag blev glad att bli kallad. Det gick jätte...
I lördags var vi ute och pilkade strömming. Så idag blev det sotare till middag med kokt potatis, gräddfil, persilja, sallad och hårt bröd med västerbottenost.
Salta strömmingen ordentligt och låt ligga i en påse några timmar. Stek strömmingen...